Ansökan och jag...
... det skulle mycket väl kunna vara titeln på en långfilm om mig och Nightlifes serveringstillstånd. Men jag skall försöka lätta upp stämningen med ett klipp innan jag skriver av mig mer.
"Patrik 1,5"
"Patrik 1,5"
Den goda nyheten är att det verkar lösa sig med serveringstillståndet och sådär, den tråkiga är att hela min planering har förskjutits en massa eftersom jag har fått ta från min städtid och fått lägga de timmarna på att lösa ansökningen om alkoholtillståndet. Det har tagit på krafterna eftersom att de flesta tycks tro att jag är en allsmäktig gud som vet allt. Tyvärr är inte så fallet, även om jag är gudalik. Därför ber jag nu om ursäkt till alla vänner jag snäst av (och kommer snäsa av) ikväll men ibland blir det bara för mycket. Det här tar dubbelt så lång tid att skriva jämför med vanligt eftersom mitt huvud känns lika tomt som ett vakuum men ändå lika tungt som om det vore fyllt med bly. Till råga på allt är jag inte direkt trött utan bara allmänt borta. Därför tar jag kvällens låt nu direkt och låter de onödiga funderingarna utebli.
Peter, visa mig kärlekens ljus... <3
Nu kan man snart börja räkna ner timmarna utan problem min älskade Lilla Varg!
Peter, visa mig kärlekens ljus... <3
Nu kan man snart börja räkna ner timmarna utan problem min älskade Lilla Varg!
Rapporter
Rapporterat av: lisa
För: 4 personer
Tillagningstid: 30 min minuter
En jättelätt gryta som man gör i ugnen på ljus fiskfilé
Ingredienser
4 fiskfiléer, gärna hoki
½ tsk thailänsk fisksås
1 krm svartpeppar
½ msk chiliolja
500 g krossade tomater
2 dl grädde (jag använder laktosfri eftersom halva familjen är laktosintolleranta)
2 pressade vitlöksklyftor
4 portioner Jasminris
Beskrivning
Blanda ihop ingredienserna i en ungsform och lägg därefter i fisken, ställ in i ugnen, 250 grader och koka samtidigt jasminriset i en kastrull på spisen.
När riset är klart är fisken klar.
Trackback