Nostalgi...

.. på riktigt. Så kan man beskriva kvällen. Kommer inleda med ett klipp som jag frenetiskt letade efter i torsdags, men plötsligt fann igår...




Diamond Dogs på Europride 08, jag var där och föll som en fura för dem...


Ja kvällen har verkligen varit nostalgisk. Har varit nere på IDA's och tagit ett par öl med Lisa. Väl där så träffade jag på en bekant från gymnasietiden och blev påmind om min status som legend på Sturegymnasiet. Det var faktiskt skönt att bli påmind om den tiden, även om saknaden smärtar. Efter att IDA's stängde så följde jag Lisa hela vägen till hennes cykel (d v s runt hörnet) och där mötte jag Andy och Jonte. Andy är en av mina klasskamrater från gymnasiet och Jonte är hans polare. Så det blev till att prata med dem i en tio minuter. Sedan begav jag mig upp mot torget där jag mötte Johan, en kompis från högstadiet som jag inte sett på flera år.

Helt otroligt egentligen, hur liten världen är, att man kan träffa flera gamla bekanta under en dag. Jag träffade ju även Anna (även det en vän från gymnasiet) på stan idag, samt min faster. Sen hittade jag ju det där klippet med Diamond Dogs framträdande från Europride 08, vilket väckte många minnen... Såväl bra som dåliga får jag väl tillägga.





Peter, bara 13 timmar och 15 minuter kvar...


Ja kära vänner, lite mer städa sen blir det att lämna tillståndet på Nightlife, möta upp Peter på flygplatsen, äta gott med honom, förfesta med homo-lobbyn och sen till Nightlife för att festa. Helt underbar morgondag som det verkar.



Peter, du är allt och lite till. Tack vare dig finns solsken och glädje, du är MIN klippa. <3

Ansökan och jag...

... det skulle mycket väl kunna vara titeln på en långfilm om mig och Nightlifes serveringstillstånd. Men jag skall försöka lätta upp stämningen med ett klipp innan jag skriver av mig mer.



"Patrik 1,5"


Den goda nyheten är att det verkar lösa sig med serveringstillståndet och sådär, den tråkiga är att hela min planering har förskjutits en massa eftersom jag har fått ta från min städtid och fått lägga de timmarna på att lösa ansökningen om alkoholtillståndet. Det har tagit på krafterna eftersom att de flesta tycks tro att jag är en allsmäktig gud som vet allt. Tyvärr är inte så fallet, även om jag är gudalik. Därför ber jag nu om ursäkt till alla vänner jag snäst av (och kommer snäsa av) ikväll men ibland blir det bara för mycket. Det här tar dubbelt så lång tid att skriva jämför med vanligt eftersom mitt huvud känns lika tomt som ett vakuum men ändå lika tungt som om det vore fyllt med bly. Till råga på allt är jag inte direkt trött utan bara allmänt borta. Därför tar jag kvällens låt nu direkt och låter de onödiga funderingarna utebli.




Peter, visa mig kärlekens ljus... <3


Nu kan man snart börja räkna ner timmarna utan problem min älskade Lilla Varg!


Fy fan...

... jag säger bara FY FAN! Den här dagen har inte varit så rolig, så jag inleder med ett humorklipp för att höja stämmningen innan jag börjar gnälla igen...




Jag när jag blir gammal!? NÄÄÄ...



Ja dagen har inte varit särskilt skojig. Fick ett trevligt samtal från socialförvaltningen där de gav besked om att vi inte får något tillfälligt alkoholtillstånd för fler fester utan att vi måste söka permanent tillstånd för slutet sällskap. Problemet är att det kostar väldigt mycket och utan att få ha våra fester så kommer vi inte kunna betala vad det kostar att söka ett sådant tillstånd. Ja ni som nu vet att jag är ordförande i RFSL Halland och självklart är det jag som nu måste hålla ett halvt krismöte ikväll. Jag säger bara.... *GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH*


Det är sådana här dagar jag är så glad att jag har Peter, han förgyller dem verkligen. Bara tanken att han finns där gör mig lycklig som få på denna jord. Snart, JÄTTESNART, är han här hos mig och visar mig kärleken som den skall vara.
Hoppas du gillade överraskningen älskade...



Ta texten med en "liten" nypa salt...


Nej nu skall jag städa lite mer och dona innan RFSLs fikakväll som kombineras med krismöte och socialisering bland HBT-folk. Jag inser att man kan likna det lite med miljöträningen som mamma kör på sina hundkurser. Undra om man kan miljöträna heterosexuella, vad tror ni?




<3 Peter, du är för mig vad vatten är för mänskligheten! <3


Woho!!!

Onsdagen den 25/2 2009, kl 09:30, kom jag upp i den sjuhundrade unika besökaren (vilket måste uppmärksammas med ett vidoklipp)...




"Å det är inte jag som säger det!"


Ja tänka sig, att jag har haft 700 besökare på ungefär en vecka. Känns ändå roligt att folk är inne och läser, kanske även skickar vidare länken till folk. Dock är det fortfarande snålspart med kommentarer på bloggen. Fast iochförsig det kanske bättrar sig om man tjatar lite till på folket...


Peter, du är vackrare än morgonsolens strålar i daggen en morgon i maj.

Dagens onödiga fundering...

... skulle handla om dialekter. Jag inleder med ett skönt Robert Gustavsson klipp...


Från norr till söder...



Nej... istället skall jag kontemplera om vädret och väderstrecken i Halmstad. Vi befinner oss i slutet av februari och i helgen snöade det till och från men ändå i mängder. Snön var fin när den låg där och det var några minus, jag gillade faktiskt den (oavsett vad min mor och andra tycker). Men sen, sen kom regnet. Det där förbenade regnet som är blött och hemskt. Ja nu glömde jag ju nämna att solen kom först och töade bort det mesta av snön, så att det låg kvar lite få drivor och några stor vattenpölar här och var. Sen efter att ha varit hos Tess och druckit kaffe, samt hämtat min blomma från i lördags, så gick jag ut i februarimörkret och möttes av duggregn. Som tusen små nålar som borrade sig in i ansiktet på en och bildar rännilar ner längs ansiktet. Detta fick jag och min orkideé utstå på hemvägen, kan säga att det var väldigt skönt att komma in i trappuppgången och värmen. Jag vet faktiskt inte vad jag kan skylla det jäkla vädret på, så jag övergår nog till de lokala vädersträcken i Halmstad.




... i Halmstad på 1940-talet.
Stora torg i Halmstad på 1940-talet.


Jo förstår ni i Halmstad så hittar du stadsdelen "Söder" västerut, "Väster" norrut, "Öster" söderut och längst ut till öster ligger "Norra utmarken". Visst låter det fullständigt ologiskt, eller gör det verkligen det? Om man tänker tillbaka riktigt långt tillbaka, till sådär en 1264 så låg ju Halmstad vid det vi idag kallar Övraby och dess kyrkoruin. Kanske var det som så att man en gång i tiden räknade kyrkan som norr och havet som söder, då blir det ju genast logiskt med uppdelningen av stadsdelarna och deras positioner i förhållande till de faktiska väderstrecken. Nu är jag ingen expert vad gäller Halmstads lokala historia, men måste säga att jag blev sugen på att ta reda på mer om detta fenomen tidigare idag och det tänker jag även göra (ni känner ju mig)...

Sen är det ju som så att jag älskar Peter, det har ni kanske förstått vi det här laget. Jag hoppas att han äntligen har förstått det med och om ca 3 dagar så kommer han vara här i Halmstad och förgylla min tillvaro ännu mer. Vissa saker börjar planeras och andra är fortfarande i luften. Hursomhelst så ser jag framemot det till tusen, hela mitt hjärta sjunger när jag tänker på det. Så det har väl blivit dags för ytterligare en kärlekssång...




Till Peter, jag älskar dig! <3



Imorgon så blir det till att städa lägenheten och dona, samt fixa lite mer med RFSL Halland. Ja det är bråda dagar. Men ha det nu så bra, så hörs vi säkert härinne snart igen.



Som jag har sagt tidigare så duger du precis som du är, det är därför jag älskar dig!

Ingen kommentar...

... men bokrean med Christer och Martina var lika roligt och skruvat som klippet här nedan...



Skruvat och fantastiskt rolig!


Ja, det är vad jag kan säga just nu, hoppas mer händer under dagen så det finns mer att läsa ikväll. Jag måste hitta mig själv och samtidigt utveckla det jag har innan jag kan skriva mer idag.

Peter, jag älskar dig utav bara h-lvete!

Ännu mera telefonkonferenser...

... ja även idag är det svårt att blogga. Dessa norrlänningar, ja ni får mig ofokuserad och tokig när jag försöker blogga. Så det får blir ett videoklipp nu med.




Men nu dök Christer och Martina upp, tydligen är det ju bokrea imorgon (läs efter tolvslaget) så jag hänger väl med dem ner och bloggar mer efter det. Ha det sålänge.

Älskar dig massor, nu är det snart bara 4 dagar kvar...

Idag lider jag av lättja...

... så det blir inte så himla mycket mer än ett videoklipp. Dagen i sig har varit händelselös så jag hoppas det här klippet förgyller er dag med.





Ja det här klippet är lagom ironiskt och sådär härligt satiriskt. Njut på för farao!


Peter jag älskar dig och nu är det bara en arbetsvecka kvar! <3

En lördag i vilda västerns tecken...

... ja så kan man sammanfatta min dag. Den har varit ganska vanlig bortsett från kvällens event. Först bilden, sen eventet...


... är bara en av många äckel-gubbar.
Det finns för många äckelgubbar...


Jag har då spenderat kvällen på Wild West Steakhouse tillsammans med mina kollegor på RUSTA. Det var en ytterst trevlig tillställning och maten där är verkligen att rekommendera. Jag valde Entrecóte med Dollarchips, Coleslaw, Aioli och Bearnaisesås. För er som inte vet om det så bjöds det även på underhållning i form av att några av servitriserna dansade med västern-tema och även en trubadur som sjöng till maten. Någonstans under den här kvällen så fick jag en Orchidée av RUSTA som tack för att jag jobbat där under julsäsongen och så, det var en positiv överraskning. Den står nu hemma hos Tess och jag får ta och hämta den i veckan.

Efter Wild West Steakhouse så åkte jag med hem till Tess där hon hämtade sin alkohol och jag lämnade min blomma. Efter det så gick vi hem till Praktiska-Marie (om ni minns henne) och var sociala. Kan väl säga att det var mycket folk och många jag aldrig träffat innan. Sen var där en del individer som jag helst skulle slippa möta. Men efter ett par timmar där så tröttnade vi och lämnade gemensamt tillställning för att gå hem var för sig och nu sitter jag här...

Lite kul kuriosa är att Peter aldrig är online när jag behöver hans stöd som mest, en jobbig slump liksom. Du var inte online varken igår eller idag när ex-raggen började skriva till mig...

Kvällens låt:

 Till dig Peter! <3


Nu övergår jag till panikläge 1000...


Norrland VS Sörland (och ursäkta den dåliga layouten)

Ja det är en lämplig rubrik i dagens inlägg då det har varit ett omtalat ämne sedan telefonkonferensen med norrlänningarna häromdagen. Men först blir det änna en bild...


... eller!?
Är det här vad man får när man ta en norrlänning?


Jag hoppas inte det, de är ju iochförsig jäkligt coola, men jag känner inte för att dö en förtidig skam-död när släkten är på besök. Ledsen Peter, men om det blir vi så kommer jag begränsa din skoter-körning och ditt bäverhojts-drickande. Det här låter säkert jättejobbigt för dig och dina norrlandsvänner, men när jag kommer upp så skall jag och Johanna visa er hur vi gör härnere i söder. Tro mig, det kommer bli dagar ni sent kommer att glömma...


Och då har vi äntligen kommit fram till...

NORRLAND VS SÖRLAND!

... och här kommer jag jämföra dem kategori för kategori:

1. Mygg      

-  I Norrland har de en sjuhelvetes massa mygg, vilket säkert är trevligt om man gillar mygg men det   gör inte jag,
och därför vinner Sörland eftersom vi har mygg, men i begränsat antal.



2. Snö       

-  Antingen så har man snö eller så har man inte det. I Sörland så skriker folk "snökaos" efter att det fallit 5 centimeter, alternativt så är det snöblandat och slask som existerar här. Så i den här rundan vinner Norrland då de kan hantera snön och på det faktum att jag gillar snö.



3. Sol         

-  (och även Bad) är något som vi på västkusten framförallt har ensamrätt att skryta om.
Ledsen Norrland men insjöarna slår inte havet.



4. Trender 

-  Som alla vet så kommer alla nya trender från kontinenten oftast genom Stockholm eller upp igenom Skåne och vidare norrut för att tillslut hamna i Norrland. Den enda produkt som faktiskt har gått söderut och lyckats med det är nog renskav. Ledsen Norrland, men även här vinner vi.



5. Humör  

-  Oavsett hur tystlåtna och fåordiga Norrlänningar är, så har de ett lugn som jag är sjukt imponerad av (förutom vissa som får panikattacker lite då och då). Ja jag må svika min egna region, men här vinner Norrland.



6. Nytta    

 -   Om man försöker jämföra regionernas allmännytta så blir det nog oavgjort. Jag menar, hur nyttigt är det faktiskt inte med "Norrlänningens 550 tips på hur du bränner hemma" eller deras outsinliga bilintresse. Va sjutton, anställ varannan norrlänning som produktutvecklare på SAAB och Volvo så skall ni nog få se på konkurrenskraftiga fordon från Sverige. Samtidigt så har väl alla nytta av en "Spiddekauga" (Spettkaka) eller lite hederlig "Kååå'v" (Korv). Sen levererade vi ju Bengt "Bengan" Johansson med den välkända "Guuu'kbuu'ks-taktiken", det ni norrlänningar!



Slutställning:

Norrland   -  2

Sörland    -  3





Men för att inte göra alla svenskar sura så kommer jag dra ihop med två videoklipp + en låt dagen till ära (och ja Pontus, att säga "jag älskar dig <3" är den nya flugan)...



Visst fångar det den norrländska manligheten!?


Och så var det Sörlands tur...


"Ika i rutan" är något vi lätt kan skryta med!


Sen var det den däringa kärlekssången med...



Ord är överflödiga...




Min älskade Lilla Varg, jag hoppas du uppskattar den tid jag har lagt ner på det här inlägget
och möjligheten att få tetas med dig. <3<3<3


När "gammelgubben" gett sig faen på något...

... ja då ger han sig inte heller. Det kommer ni får erfara i kvällens blogginlägg som jag samlar tankar och argument inför.  Sålänge bjuds det på en bild och lite snabba reflektioner.

... är starka?
Enda anledningen att bli hetero!?



Just nu sitter jag och tycker synd om Peter som har blivit sjuk igen, hoppas bara han blir frisk tills han kommer ner nästa lördag. Då blir det Nightlife och mycket kärleksmys med god mat och bra filmer. Måste RFSL:a lite med och fundera på vad för något lätt jag skall äta idag så jag orkar med Wildwest Steakhouse imorgon.

Du är det vackraste jag vet... <3

Kärleken är förunderlig...

... det har jag kommit fram till efter gårdagen. Man kan aldrig veta vart den leder en och man blir alltid lika förvånad över resultatet. Den här gången är jag positivt överraskad och den där fantastiskt bra magkänslan växer sig starkare dag för dag.

Det känns verkligen inte som att budskapet i den här bilden någonsin kommer att bli aktuellt med dig min älskade...



Klicka för större bild.
... hava begär till din nästas hustru.




Idag har jag jobbat i en och en halv timme, mådde dåligt redan påväg till jobbet och efter den tidigare nämnda tidsåtgången fick jag ge upp mina tappra försök att hålla skenet uppe och rösten smord. Jag fick helt enkelt gå till chefen och kasta in handduken, då hade jag hunnit med 5 stycken 10-minuters intervjuver och kände bara att allt var snurrigt.
Så nu sitter jag här och lyssnar på min älskade över Skype (prata orkar jag knappt), kokar mig en kopp te och bloggar lite.

Kom på att det var längesedan jag gjorde en totalt onödig utläggning om ett fullkomligt ointressant ämne, så jag skall väl försöka igen. Dagens fundering handlar nog om norrlänningar och mina fördomar om dem. Ja även jag har min fördomar, dock är de mer inriktade mot olika regioner i Sverige istället för mot olika minoriteter. Man kan väl säga att min syn på norrlänningar är att de är bönder som bränner hemma, åker skoter och bara pratar bilar. De två sistnämnda bekräftade faktiskt Jens igår genom att bara öppna munnen efter att jag nämnt "Nissan" i telefonkonferensen. Nu åsyftade jag ju ån Nissan genom att säga "och Nissan håller på att frysa till is", men det tolkade Jens som att jag pratade om bilmärket och påpekade snabbt att man skall köra "SAAB". Fasen, jag trodde Volvo var det enda som användes i norrland. Sedan påpekade de även att Halmstad är dålig för att man inte kan köra skoter härnere, vilket logiskt sett bekräftar min fördom om att alla norrlänningar kör skoter hela dagarna. Slutsats: Allt man tror om Norrland är sant!

Då har det väl blivit dags att avrunda med kvällens låt:


Rod Stewart - You're in my heart

Imorgon blir det socialen och tjat om alkoholtillstånd igen och på lördagkväll skall jag för hem till Tess för att gemensamt med henne och hennes syster Fia bege mig till Wildwest Steakhouse där RUSTA bjuder på mat. Lär hinna blogga mer innan dess.

Peter, oavsett vad du tror eller inte förstår, så älskar jag dig för att du är den du är. Jag hoppas du kommer förstå det efterhand som tiden går. Bara nio dagar kvar...

Brödbak, Fikakväll, Skype...

... ja så kan man sammanfatta kvällen. Just nu sitter jag i en telefonkonferens med tre stycken norrlänningar på Skype och njuter av den härliga dialekten. Jag skulle inte bli förvånad om nu Peter lyckas dra in ytterligare fler än Natalie och Jens i samtalet.



... vem jag menar kan ni fundera på...
Vem tror ni jag tänker på? ;-)


Hmmm... Det går inte så bra att blogga faktiskt, norrlänningarna uppehåller mig. Diskussioner om Twilight, Stephen King och vilken dialekt som är värst respektive bäst.

Ni får klara er med detta idag och några video-dedikationer till lite olika folk.



Till Peter:

Donna Summer - Love to love you baby




Till Natalie:

Spice Girls - Who do you think you are?





Till Jens:

(Ber om ursäkt för den kassa bildkvalitén)


Gudars i satan vad jag älskar dig Peter, jag finner inte ord. <3

Det där brevet...

... till medlemmarna, ja det var ju sin sak att skriva.  Kan säga att det fick mig att känna lite så här efteråt....


Klicka för större bild.
... kan man inte få nog av.


... detta eftersom klockan var runt 03:45 när jag skrivit klart det. Kommer nog posta lite urdrag ur det här efter att medlemsbladet har skickats ut.
Har varit hemma hos Tess idag för att inmundiga kaffe, nikotin och skvaller. Som vanligt är det fantastiskt kul att prata med Tess eftersom samtalen kan handla om allt mellan himmel och jord. Tack för idag hjärtat!

Nu väntar jag på Christer och Martina innan vi skall på fikakväll på RFSL ikväll. Skall bli kul att se hur många ur den nya styrelsen som är där, min magkänsla säger att det är fler än vad det har varit tidigare.

Peter, jag längtar så mycket efter dig att... att... min själ sliter och slänger i min kropp!

Idag skall vi uppmärksamma...

... min egna moder som fyller hela 44 år, halv-vägs till döden på riktigt.

Mor min. :)

Min kära lilla mamma Anki. <3

Grattis på födelsedagen mor, du vet att jag älskar dig av hela mitt hjärta även om vi inte drar jämt alltid.
Här kan ni läsa hennes blogg och gratulera henne personligen (både till att hon fyller år och att hon har en sådan välskapt son)

I övrigt så har jag bakat bröd idag. Blev en experimentell blandning bestående av vetemjöl, rågsikt, havregryn, krossade linfrön, kokos, bakpulver och vatten. Det blev riktigt robusta och goda bullar av det. Tror jag skall baka något liknande när Peter kommer ner.

Ja appropå på Peter så har jag tänkt på han hela dagen, han är verkligen en stor del av mitt liv nu. Han har sett mig för den jag är, han har rört vid det förruttnade och svartfläckade hjärtat som mitt hjärta hade börjat förvandlas till och fått det att börja läka igen.

Så jag antar att det är dags för dagens låt:


Queen - I was born to love you

Se nu till att kommentera lite med när ni är här inne så blir jag lite gladare...

Jag älskar dig så mycket att jag inte vet vad jag skall ta vägen.

Första halvdagsrapporten 090217.

För att lätta upp stämningen så börjar jag med någon rolig bild så ni kanske småskrattar lite för er själva. Vem vet ni kanske till och med kallar till er någon vän eller familjemedlem som befinner sig i närheten för att visa lustigheten.

... verkar vara farligt värre.


Idag skall jag skriva mitt första brev till medlemmarna i RFSL Halland, kolla med alkoholtillståndet inför den 28:e februari och senare jobba som telefonintervjuvare i några timmar igen.
Det här med att ha blivit vald till ordförande är lite småjobbigt, detta då alla förväntar sig att jag inom loppet av ett par dygn kan allt och lite till. Nu är det ju inte så, jag kan mycket om verksamheten men inte allt. Dock ämnar jag mig att lära mig allt och utveckla verksamheten till det bättre. Men jag ser lite ljusare på RFSL Hallands framtid numera.



Tänker på dig min älskade

Herrejestanes...

Ja du min älskade till att börja med kan jag ju säga att jag har hittat en anledning för oss att skaffa barn i framtiden. Se bilden nedan...


Klicka för större bild.
... de fyller bara ett syfte.
Visst verkar de vara praktiskt och lönsamt med barn? ;-P


Ja idag har jag jobbat och visat lägenhet. Finns inte så mycket att skriva om dagen faktiskt. Istället skriver jag lite om de personer som kommenterar i min blogg. Vi kan ju börja med min familj vilka hitills är min mamma och min lillebror som har kommenterat, vet även att mormor brukar vara inne och läsa. Sen är det några av mammas väninnor och några av mina vänner. Sen händer det att Peter och hans mor kommenterar, så nu hoppas jag bara att några av hans vänner börjar följa min blogg och kommentera med (*tittar på Pontus och Kajsa* om ni läser detta). Sen hoppas jag ju även att ni börjar följa Peters blogg, länk finnes till höger i länklistan. Jag älskar kommentarer.


Dagens låt:



Till vem den är vet, ja det vet ni och som vanligt är texten av vikt. Men ni vet väl även att jag älskar Dusty Springfield och den här låten gör mig glad. :-)


Se nu för farao till att kommentera innan jag ber er att fara åt Tartarus!

Appropå...

... att jag blev vald till ordförande igår så postar jag en passande bild.

Det stämmer ju. :P

Nu skall jag städa och se, sedan blir det jobb ikväll och visning av lägenheten (igen!) efter jobbet. Tänkte börja med någon form av dagens fråga härinne för att kanske få igång kommenterandet lite mer.



Dagens fråga: Pasta, ris eller potatis?



"It's funny 'cause it's true"

En ny epok och en ny post...

... har jag tillträtt idag. Pirrigt och spännande är de två huvudkänslorna idag. Nu vet ni förmodligen vad som har hänt, men annars återger jag det snart.


... särskilt små sådana. <3



... är fina. :)


Ovanstående bilder kommer förklaras i sinom tid men de är vackra, otroligt vackra.
Om ni inte visste det så älskar jag djur, det är en av de få hobbies som jag verkligen gillar.

Men idag tillträde jag som RFSL Hallands ordförande, valet var odramatiskt och ingen utmanade mig. Nu ser jag framemot ett år i hoppets tecken där vi lyckas vända på skutan och få allt att gå uppåt igen. Jag har redan börjat strukturera upp den nya styrelsen och få verksamheten att rulla vidare. Dock ligger det mycket förväntningar på mig som arbetsledare, hoppas jag kan leva upp till dem.




- Ursäkta!?
  Vem bilderna och låten ovan är till?
  Låt oss säga att det är ordförandehustrun. ;-)

Vi är som två delar av en själ som skiljts genom gudomligt tvång. Jag älskar dig!

Alla hjärtans dag...

... och jag sitter själv, men mina tankar är långt norrut.



... då passar den här bilden in.




Har konstaterat att jag har haft ca 160 besökare än sålänge idag och lustigt nog så är det bara två som har kommenterat. Känns ju roligt att veta att folk läser bloggen, men lite fler kommentarer skulle verkligen inte sitta fel.

Idag har jag hunnit med att gå med Emma på stan en runda för att hitta en Alla hjärtansdag-present till Christian. Efter att Emma lyckats finna det så var jag tvungen att dra mig hemåt för att hinna äta lite innan jag skulle jobba. Sitta och ringa hem till folk under 4 timmar en lördag är inte så roligt, men vad gör man inte för pengarna. Efter det så fick jag prata en stund med min (förhoppningsvis) blivande svärmor och fick då höra att jag pratar väldigt lite Halmstad-dialekt. Jag skyller detta på att jag precis jobbat och när jag sitter och ringer runt på jobbet så kopplar jag över till en slags "riks-svenska" som mer och mer börjar putta undan min fina Halmstad-dialekt.

Imorgon skall jag ut och lämna mina nycklar, samt arbetströjor, till Tylebäck. Tydligen så behövde de dem för ny personal, men så vitt jag vet så får typ ingen av de som har jobbat där tidigare några tider heller så. Har en känsla av att det går utför för det stället. Efter att jag har varit där skall jag gå på årsmöte.
Ja imorgon är det årsmöte för RFSL Halland och jag ligger som valberedningens förslag till ny ordförande. Jag är lite kluven till uppdraget, men har åtagit mig det och om jag blir vald som kommer jag fullfölja det samtidigt som jag skall göra mitt bästa för att utveckla föreningen och vända den nedåtgående spiralen till en uppåtgående.

Jag hoppas nu att ni alla vet hur jag känner för Peter och med de orden har det blivit dags för kvällens låt:



Som vanligt så är låttexten av ytterst stor betydelse, samtidigt som jag avgudar Dusty Springfield.
Sov nu så gott vänner, släktingar, bekanta, snokare, spioner, ex-ragg och allmänna besökare.
Glöm nu inte bort att kommentera!

"Guns don't kill people
People with mustasches kills people"

- Okänd

The BIG revelation!

Ja idag är det alla hjärtans dag och enligt handeln så skall man uppvakta den man älskar med dyra gåvor och annat.
Jag tar istället och kör en budgetvariant, nämligen att erkänna min kärlek till Peter a.k.a Lilla Varg!



Min älskade Lilla Vargs blogg

Min älskade Lilla Varg!
Peter <3

Ja kära vänner, bekanta, släktingar och andra bloggläsare här har ni den vackraste människan på jorden. Han är den bästa kille som finns, kan faktiskt inte riktigt förstå att jag känner så djupt för dig efter att bara ha talats vid på internet. Men om dryga 2 veckor är du här i min famn och jag längtar så det gör ont i hela min själ. Peter jag älskar dig av hela mitt hjärta!

"Du duger precis som du är, det är därför jag älskar dig"

Solen skiner...

... och jag är förbannad, kan det bli bättre? Ja jag kunde haft Lilla Varg vid min sida men annars finns det inte så många förbättringar på den perfekta mysko-dagen.





Tror jag börjar med min låt-dedikation till Lilla Varg:


John Paul Young - Love is in the air




För övrigt så har jag för första gången på länge skrattat riktigt, riktigt hjärtligt. Att detta kunde ske på mitt relativit händelselösa och tråkiga jobb är ett mysterium. Jag tror nog att vi kan skylla på syrebrist i rummet och övetrötta arbetare. Men låt oss analysera situationen lite...

Varmt?  -  JA!

Syrefattigt?  -  Ganska

Trötthetsfaktor?  -  Ofantlig

Oproffisionellt?  -  Mycket

Roligt?  -  Ytterst!

Ånger?  -  Absolut ingen!

Resultat  =  Klockrent!





Om ni nu undrar varför jag är så heligt förbannad så har någon sms-trakasserat min moder idag. Vi talar alltså om kvinnan som födde mig till denna jord och någon har haft mage att skriva diverse otrevligheter i ett sms. Min moder har visat mig sms:et jag undrar vad det är för en avundsjuk och vrickad individ som har skrivit det. Vissa människor är sanslösa och just nu känner jag för att... Ja, nita någon... Ingen, verkligen INGEN, säger så om mitt eget kött och blod!


You can run, but you can't hide!

Kors i taket...

... jag tänker faktiskt göra ett inlägg till idag, dock ett kort sådant.

Det hela började med att jag fick veta att Sanna satt ensam i Stockholm, drack vin och var sentimental. Som den vän jag är så valde jag att ta mig ett par glas rött med för att inte Sanna skulle vara ensam om att sitta ensam med sitt vin. Då började jag med bli sentimental och kom på hur längesedan jag såg "Ika i rutan" ett helt fantastiskt barnprogram. Jag inser att detta delvis har format mig till den hög-intelligenta individ jag är, med små drag av galen genialism. Nu vet jag att jag kan uppfattas som en suspekt, skum, konstig, galen människa... Men ja, jag är ju lite som Dr Frankenstein, genialisk och galen. Men jag kastar in ett klassiskt "Ika i rutan"-klipp så ni själva kan se detta genial program.






Lilla Varg.... Jag finner inte ord... <3

Ett nytt liv...

... som symboliseras av en ny design. Ja nu är mitt liv inte helt nytt, det levereras ju med 21 års erfarenheter men det har fått sig en liten nystart. Anledningen till att jag bytt design är ju iochförsig att jag hade tråkigt igår eftermiddags, men den får ändå representera den lilla nystarten.

Har precis kommit hem från en arbetsdag som har flutit på förvånansvärt bra. Fått två sms varav det ena var skrämmande, men det följdes några timmar senare av ett sms som fick mitt hjärta att smälta (igen!). Ni som följer min blogg (eller ni som är här första gången och orkar läsa några inlägg tillbaka) kan ju säkert gissa vem som skickade dem. Du betyder så mycket för mig att jag knappt kan förstå det själv. Den här är till dig:


Beatles - Eight days a week

Annars så har jag blivit inbjuden till en slags avslutningsmiddag på Wild west steakhouse med RUSTA och fått veta att de vill ta in mig extra och lära mig kassan så jag kan jobba helger, jag hade ett av de högsta besökarantal på länge under gårdagen (101 personer var inne här) och det hoppas jag på att slå idag.

På söndag så är det årsmöte på RFSL Halland och jag ligger som valberedningens förslag till ny ordförande. Kan erkänna att det är nervöst, nästan lite skrämmande, att tänka på det. Jag hoppas att det blir ett högt deltagarantal på årsmötet och att medlemmerna faktiskt visar lite mer intresse för sin förening.
Vi hade även besök av Claes Schmidt, som sitter som ledamot i RFSLs förbundsstyrelse, igår och det var första gången jag befann mig i en "trans-någonting"s sällskap och inte kände mig obekväm. Det var något med den här personen som gjorde mig lugn, sansad och full med insikt.

Kan väl säga att saker helt enkelt är bra och hoppas det är det med er med. Kommentera gärna den nya designen och få folk att besöka sidan så jag kommer upp i över 101 besökare idag (är redan uppe på 56st).



"Den offensiva landsbygdsbutiken"
-Inledningen på en knappvalsfunktion för en butik någonstans i norr.

Minnen väcks till liv...

... när rollerna är omvända.Ja idag har rollerna varit lite omvända, jag blev nämligen intervjuvobjekt för en undersökning om unga HBT-personers psykiska hälsa.

Medan jag fyllde i den här omfattande undersöknings blanketten på 27 sidor så började jag dra mig till minnes olika saker från min barndom, saker jag skuffat undan och lagt på hyllan, mest för att det har kännts enklast så. Vad för typ av saker och vilka det involverar kommer jag inte nämna här, kommer knappt nämna det för någon, möjligen för mina närmsta. Men kan säga att det finns en del saker som jag helst inte ville rota upp igen, men nu blev det så. Det lustiga är att jag, tillsammans med undersökningen, fick en lapp med en del olika numer till psykologer och stödpersoner om utifall att man skulle komma att dra fram saker man helst ville glömma. Dock kommer jag inte nyttja dem, jag kan lösa min egen skit på ett eller annat sätt.

Dock har dagen gjort mig ännu lyckligare över att du finns Lilla Varg, längtar verkligen efter våra samtal vi har varje kväll.
Den här är till dig:


Minnie Riperton - Loving you


Tror att jag faktiskt skall dedikera ytterligare en låt. Den här går till de som känner sig träffade... *Tittar på dig, dig och framförallt på dig*


The Cranberries - Ridiculous thoughts


"Dina andetag är som musik
Dina ögon är som kristaller
Dina röst är len som honung
Din själ är lika fantastisk som universum

Vi har alltid varandra...
"


Dagens blogg-meny...

För er som lyckas se det så är det en bulgarisk meny översatt till svenska. Dock så står det
"SINGLAR PÅ ITALINSKT VIS"

... består av följande:

- Nostalgi och saknad
- Självinsikt
- Dagens bästa känsla
- Tankar om framtiden
- Dagens låt-dedikation
- Slutmeningen


Nostalgin klappade till mig på axeln:
När jag kom hem på lunchen idag så låg där ett brev från Försvarsmaktens personalavdelning innanför dörren. Jag slet upp kuvertet och fann till min glädje den minnes-DVD som framställts med bilder tagna av min kollegor under NBG-tiden. Jag kastade mig över datorn och stoppade in skivan, sen spenderades lunchen med att titta på så mycket av DVD:n som jag hann och det kommer jag fortsätta med ikväll. Kan väl säga att, blödig som jag är, så var det stundvis inte långt till tårarna. Saknar den tiden och alla kollegor/vänner en väldans massa.


En ny självinsikt:
Jag har på senare tid konstaterat en ny dålig egenskap med mig själv, egentligen så är det faktiskt två stycken. Den första är att jag är väldigt misstänksam mot nya ragg t ex och de olika anledningar kan ni ju konstatera genom att läsa äldre inlägg i bloggen. Det andra är att jag är... Ja... Är högfärdig rätt ord? Jag förutsätter på något vänster att folk inte är lika allmänbildade som mig och tenderar därför till att förklara saker för dem som de redan vet eller redan har förstått. Detta är en egenskap jag faktiskt inte tycker om att äga, så jag skall se till arbeta bort den så gott det går.


En bra känsla:
Det här med att bråka är inte något jag tycker om, jag mår väldigt dåligt av bråk i allmänhet även om mitt psyke har lärt sig hantera det mer och mer på senare tid. Däremot så är känslan av att bli sams igen väldigt angenäm och trevlig, det är som om en börda lyfts från ens axlar och man känner sig lite klokare efter det. Denna känslan fick jag igår och den hänger kvar idag. Tänk att allt kan bli så mycket bättre om man bara pratar om det.


Några små funderingar:
Ja mina tankar om framtiden är grumliga och oklara. Som det ser ut nu så väljs jag eventuellt till ordförande i RFSL Halland på söndag. Det innebär att jag är låst till Halmstad/Halland i minst ett år till medan jag mentalt börjar bli mer och mer redo att flytta någon annanstans och testa livet i en ny miljö. Bland annat så funderar jag på att testa på Norrland och framförallt Umeå... Varför!? Ja det kan vi ta en annan gång.


Dagens låt-dedikation:

Ja den går nog allt till Lilla Varg ändå. <3


Phil Collins - You'll be in my heart



"Love conquers all things except poverty and toothache."
- Mae West

Jag är konfunderad...

... efter att ha kollat in resultaten på en applikation på facebook. Hela applikationen går ut på att man svara ja eller nej på olika frågor om olika personer, t ex "Tror du att [EN VÄNS NAMN] har testat marijuana?".

Det hela som konfunderar mig är vad folk faktiskt tror om mig. Bland annat så tror folk att jag har testa både heroin, kokain och marijuana, att jag skulle strippa för pengar, att jag är hetero, att jag inte skulle bry mig om de råkade ut för en olycka, att jag skulle ljuga för dem. Dessutom anser folk att jag är ytlig, har dålig hygien och är lösaktig.
Hmm... Vad tror mina "vänner" om mig egentligen?

Sen blir jag konfunderad över en annan sak, eller rättare sagt en person emellanåt. Därför tillägnar jag den här låten till den personen:


Tracy Chapman - Baby can I hold you

"Jag blir inte klok på dig ibland, tyvärr..."

Svartsjuka, avundsjuka eller rena lyckönskningar?

Ja, det är den första frågan jag ställer mig idag och detta till följd av den senaste kommentaren jag har fått här på bloggen.
Jag kan inte uttyda om det är någon som är sarkastisk, ironisk eller faktiskt menar det den skriver. När personen dessutom väljer att kommentera anonymt så blir jag ännu mer osäker.


I övrigt så går jobbandet bra och livet flyter på, är dock fortfarande på jakt efter något mer fast och välbetalt samt en ny lägenhet. Dessutom är det snart årsmöte på RFSL och då kanske det kan bli lite förändringar i positivriktning där.

Jag funderar även om jag nyligen blivit anklagad för smutskastning? Jag tror dock inte det, jag vill nämligen tro att personen som isåfall har gjort det, inte är en sådan person som kastar ut de anklagelserna i onödan. Nej, personen måste menat någon annan.

Och vad det gäller "lilla varg" så känns mycket bra, ja tillochmed bäst, men några pusselbitar fattas. Så nu vet ni det anonyma kommentatörer och nyfikna vänner.

Vet att jag har lagt upp den här videon innan, men nu har den en ny innebörd och de som behöver förstå... Ja ni förstår.


Hedwig and the Angry Inch - Origin of love


"Du känns som något jag tappat bort och sen hittat igen..."

Ja ni...

... dagen har varit tung. Tror jag börjar bli sjuk, är så himla trött hela tiden.

Har suttit och tagit emot diverse otrevligheter från folk runt om i vårt avlånga land.
Förstår ärligt inte hur folk på höga positioner kan vara så satans otrevliga, om ni nu tycker
att vi telefonintervjuvare är så himla jobbiga så kan ni väl erbjuda oss ett bättre jobb?
Jag skulle lätt kunna vara trevligare än ett antal receptionister runtom i Sverige
som inte verkar ha en aning om vad begreppet "Service minded" innebär.
Sen kan jag säga att vissa receptionister är så extremt trevliga att de kan förgylla hela ens dag,
en sådan ringde jag till idag.

Idag har jag tänkt dedikera två olika låtar till två olika personer, men då de är borttagna från youtube så kan jag varken länka eller bädda in dem, ni får helt enkelt ladda ner dem själva och lyssna om ni orkar bry er.

Till T:
Brenda Lee - Broken trust

Till Lilla Varg:
The Turtles - Happy together

Du är den vackraste...

Kvällens låt...

... tillägnas en speciell person, nämligen Lilla Varg.

Nu skall ni inte ta varje ord i låten bokstavligt, utan läs mellan raderna och förstå budskapet.


Tracy Chapman - For my lover

Inser du vad du betyder för mig!?

Ja just det...

... har ju inte skrivit något om "Nightlife 101" kom jag ju på, det kanske är dags att göra det innan jag glömmer allt.

För er som inte vet det så står "101" för 10 år och 1 dag, vilket gayklubben Nightlife firade i lördags. Även den här jubileumsfesten var det jag som var ansvarig för typ allt utom förberedelserna. Kvällen började bra även om det var lite småstressigt i början, men när väl allt var färdigställt kunde vi luta oss tillbaka och invänta gästerna som sakta men säkert gled in. Singstar:et var populärt i ungefär 10 minuter, nämligen de 10 sista innan vi hade bestämt att vi skulle lägga ner det och starta upp dansgolvet. Det var ju nästan inga gäster som rörde tilltuggsbordet tyvärr.

Som vanligt kom de flesta gästerna efter 00:00 vilket jag aldrig riktigt förstått. Vad kan man egentligen göra för att få dit folk tidigare? Förslag!?
För övrigt skedde ett par incidenter under kvällen som gjorde mig råförbannad. Jag blev väldigt besviken då folk vet att vi har det ekonomiskt svårt i föreningen och ändå måste stöka runt på fyllan.
Det var tur att jag inte fick höra om de här sakerna förrän efter vi hade stängt, annars hade det inte varit kul för den/de personerna. Om ni nu undrar varför jag som ansvarig inte märkte något tidigare så är det för att jag stod i DJ-båset större delen av tiden.

I övrigt så ser det ändå ljusare ut då flertalet organisationer har hört av sig och är beredda att samarbeta för att rädda oss, samtidigt som flertalet medlemmar nu har fått upp ögonen för det ekonomiska läget. Jag förstår er att informationen varit torftig innan, men nu skall det fasen bli ändring på det efter årsmötet. Det skall ändras på mycket.

Det känns bara mer och mer rätt, även om jag förgås av längtan...

Lilla Varg...

... hemskt vad vi funderar, tänker och oroar oss en massa, men som du säger så känns allting bara mer och mer rätt. Nu är det bara dryga 3 veckor kvar. Jag längtar dit.

Dagens brödtext blir en låt istället och handlar om våra funderingar och vår oro Lilla Varg, så lyssna på texten...


Have It All - Charlie from Kat Pekin on Vimeo.


"Tillsammans klarar vi allt..."