Då var det dags igen...

... för att påbörja och avsluta ytterligare en deltävling, i det här fallet är det minsann nummer 3.





Filmen heter "A good year" och i huvudrollen finner vi ingen mindre än självaste Rusell Crow. Den här är det inte många som har klarat av den här filmen. Dessutom undrade jag vad hyrbilen säger och vad det betyder vilket är "Avanzi" som betyder "Fortsätt framåt". Konstaterar att det bara är två som har svarat på den här och endast Martina hade nästan alla rätt. Men det är bara att fortsätta än är det inte över.

Ställningen kommer jag uppdatera lite senare, men det ser ut som att Martina leder stort.
Då har det blivit dags för den 6:e deltävlingen och det har efterfrågats gamla klassiker, så här får ni minsann något att bita i.



Vad heter filmen som låten återfinns i? Vilket år släpptes den?
Vem spelar huvudrollen och vad har han för yrke?



Nu hoppas jag du blir nöjd Annelill, om du kommer ihåg "Casablanca" bör du komma ihåg den här med...


Rapporter
Rapporterat av: annelill

Yes, den här typen av filmer med mycket sång och dans gick mycket på tv när jag var barn Filmen är An American in Paris med Gene Kelly. Tror den är från 1951 (samma år jag föddes) och han är konstnär som försöker lyckas i Paris. Gillar förresten Fozzie Bear och de "grumpy" gubbarna i publiken, såg mycket på mupparna också när de programmen gick som mest på tv.

2009-05-18 @ 22:13:38
Rapporterat av: Martina

Filmen heter: An American in Paris. Huvudrollsinnehavaren heter Gene Kelly (som heter Jerry Mulligan i filmen). I Paris arbetar han som målare.

2009-05-19 @ 15:50:26

Rapportera här (helst enligt "7 S"):

Kodnamn:
Senil?

Samband via:

Personakt återfinnes här:

Mata in rapporten:

Trackback