På order...

... av Martina skall jag nu uppdatera igen, hon håller tydligen på att få panikattacker när jag inte uppdaterar ordentligt. Ja ni vet vad som kommer först...



Ja snart är det weekend...


Om ni minns specialprojektet jag nämnde tidigare så kom jag upp i maximalantalet på bara 2 dagar, så nu har jag fått en annan undersökning att göra och den är inte hälften så rolig. I sig är den väldigt simpel och tar bara någon minut, men ämnesområdet gör att folk får för sig saker, bland annat att man är en lurendrejare som försöker lura på dem saker.
Grejen är att det vi gör är helt gratis och till gagn för företagen i 99 fall av 100. Det är därför jag nu känner mig sådär nertryckt efter ett antal utskällningar och andra otrevligheter, där folk till exempel slänger på luren i örat på en. Dock skall jag inte glömma bort alla de som lyssnar och tar åt sig informationen, de är guldvärda för de hjälper en genom sin dag. Har även ett utvecklingsförslag för företaget som jag skall försöka ta upp med någon av cheferna, jag vet vilka två jag väljer på och vet ungefär hur jag skall lägga fram det. Kan avslöja att det delvis har med något att göra som jag plockade upp under min tid i grönkläder. Hoppas bara att cheferna lyssnar ordentligt och inte bara fäktar bort det som de har en tendens att göra.

Ja nu kom jag på att jag har mer "jobbskvaller", hamnade jämte en av de nyaste tjejerna idag och insåg snart att jag inte ville sitta där. Hon tenderade till att börja på en lagom låg ljudnivå men efterhand som samtalet gick så höjde hon rösten och började skratta högt på slutet. Den här proceduren upprepade sig om och om igen, så jag fick verkligen samla all min kraft för att inte säga till henne på skarpen. Strax innan rasten och när jag nästan var klar med det jag höll på med, vilket innebar att jag skulle få byta plats sen, så vänder hon sig till mig (vid det här laget var jag riktigt irriterad) och säger "Du kan du sänka din volym när du pratar, jag hör inte vad de säger". Jag trodde jag skulle explodera, visst att jag pratade lite högt men det var ju en ofrivillig reaktion på hennes högljudda samtal. Som tur var så lyckades jag svälja min ilska och sänka min röst genom att lägga fokus på att det inte var mer än 10 minuter kvar innan rasten. Kan säga att risken för att jag hade sagt något dumt och elakt var överhängande, tur att jag har självdisciplin. Väl ute på rasten så pratade jag med några av de som jobbat där ett längre tag (som man börjat lära känna ordentligt) och det visade sig att de med hade irriterat sig på henne. De tappade dessutom hakan när jag berättade att hon hade sagt åt mig att vara tystare. De hade ju suttit i samma rum och hört henne men inte mig. Jag vet inte vad ni tycker, men när man bara har jobbat en vecka på ett ställe så visar man väl kanske lite större ödmjukhet än att spydigt säga åt en av de som har jobbat där längst att vara tystare. I alla fall när man själv låter som en skock kråkor?

Igår när jag kom hem så upptäckte jag mystiska grässpår på gången utanför trädgårdarna. Jag såg direkt att någon hade klippt gräs men det mystiska vara att gräsmattan utanför inte var klippt. Lösningen kom när jag svängde in i min egen trädgård och insåg att de hade klippt gräset på alla uteplatser. Så här har jag klippt det själv i onödan tydligen. Sen idag när jag kom hem så möttes jag av en fasansfull syn. Hela den 2 meter höga häcken som gav insynsskydd och även utgjorde avgränsningar mellan uteplatserna, samt ut mot grönområdet, var borta. Kvar var bara ca 5 cm långa stumpar. Någonstans i mitt bakhuvud ringde en klocka om att de skulle göra detta för att få upp byggnadsställningarna runt huset men jag trodde inte det var allra redan. Dessutom har jag snart bott här i 5 veckor och har fortfarande inte fått minsta besked om när det skall målas, de sa 3-4 veckor när jag flyttade in men än har inget hänt. Får väl ringa dem nästa vecka.
Ja jag hoppas den här uppdatering dög åt er? Av ren narcissism så tänker jag lägga upp den där bra bilden igen och låta den följas av en bra låt, mest för att jag blir kär i mig själv när jag ser bilden.


Klicka för större bild!





I sommar kommer det vara jag och Lisa som regerar Halmstad
och refrängen kommer vara vårt ledmotiv.





I'm prime-time material honey, don't you forget that...

Rapporter
Rapporterat av: annelill

Haha, snygging, synd att du är gay (kanske aningen för ung för mig oxå)

2009-05-07 @ 15:20:15
Rapporterat av: Sara

Jag hınner ınte lasa allt for nu stanger dom cafet men hoppas du har det bra :) vı ses snart. tro det eller ej men ja saknar faktıskt dıg lıte . haha Puss o hej


Rapportera här (helst enligt "7 S"):

Kodnamn:
Senil?

Samband via:

Personakt återfinnes här:

Mata in rapporten:

Trackback